Ompelutekniikka

Ompelutilan sisustushajatelmia

Reading Time: < 1 minute
Kulunut viikko on ollut rauhallinen, vaihteeksi ei ole ollut kiire minnekään. Maanantaina jäi hetki aikaa istua, kuunnella kellon tikitystä ja käydä kaverin luona kahvilla. En muista, milloin minulla olisi vain  ollut aikaa istua, kuunnella ja olla ajattelematta. Olen ajoittain löytänyt itseni myös venyttelemästä ?.
Olemme pitkästä aikaa päässeet komeamman osapuolen kanssa kävelylenkille ja sulkapallon peluuseen. Keskiviikkona onnistuin postaamaan JOSH V:n kevätmuotia. Kannattaa kurkata kuvia täältä, jos meni päivitys ohi.
Sovitusnukelle huppu

Seuraavaksi sisustusmietteitä

Hieman tuossa lenkillä pohdittiin, että mitä seuraavaksi tähän blogiin tyrkättäisiin. Koska tuolla alakerran ateljeessa on tarkoitus viettää tunti jos toinenkin, niin pohdin, että voisihan siitä tehdä samalla viihtyisämmän.
Tätä sisustusprojektia on jo pikkuhiljaa aloiteltu tässä syksyn aikana. Ompelin syyskuussa apinaisia koneensuojia (KLIK) ja virittelin valaistua kuvaustaustaa (KLIK). Pari litraa maaliakin on varattuna – valkoista, harmaata ja vihreää.
Kun ei vielä maalauskärpänen puraissut,  tein tänään välityönä sovitusnukelle mustan suojuksen. Mustaa taustaa vasten tulevat luomukset pääsevät sitten oikeuksiinsa.

Leikkuupöydällä

Ensi viikolla pakerretaan  trikoisen tilaustyön kanssa. 90-luvulta tähän päivään -projektin hautua henkarilla vielä muutama hetki ainakin joulun yli, sillä prinsessa kävi mekko-ostoksilla.

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *