Rakas Päiväkirja!,  Tyyli ja muotitrendit

Matkaa mutkissa ja suomalaista hyggeilyä

Reading Time: 2 minutes

 

860 kilometriä
 
860 kilometriä ja viikko on vasta puolessa. Uskollinen autoni vei minut  maanantaita ompelemaan Kuopioon ja tänään Jyväskylään hakemaan hyvän olon ideoita lähentyvän työnpaluun kunniaksi. Maanantai-iltana  kotiinpaluuta häiritsi täysikuu ja  tänä aamuna hirvitti, kun tiet olivat yhtä lumisadetta ja sohjoa ensimmäiset 150 kilometriä. Nyt sataa sitten vettä.
 
Kuu kiusasi
 
 
ja lumikin häiritsi.
 

Maaliskuun projekti


Maaliskuun ompeluprojektina oleva suklaanruskea talvitakki on osoittautunut tilaa vieväksi projektiksi. Pitkät villakangaskaitaleet, vuorikankaat ja irrotettava toppavuori ovat varsin hankalia kuljeteltavaksi siitäkin huolimatta, että liikun omalla autolla. Kaikkien palojen, kun pitäisi pysyä suorina, venymättä. Hyvä olisi tietysti vielä säilyttää myös kaikki kappaleet tallessa. Ompelupakkini osoittautui jo opintojeni alkajaiseksi harrastelijoiden puuhasteluksi, joten piti kehitellä jotain muuta. 
 
Ei ole pukupussin voittanutta.
 
Ompelin pukupussin kaapistani löytyneestä nallekankaasta ja se on palvellut tehtävässään hyvin kahvipesusta huolimatta (KLIK). Pukupussin sisällä laitettava henkari toimii varsin hyvin, jos vaatteiden olkasaumat on ommeltu. Vielä irtonaiset kappaleet eivät henkarilla pysy vaan löytävät tiensä pussin pohjalle. Aikana asiaa pähkäiltyä hoksasin, että parhaiten irtopalat pysyvät kasassa housuille tarkoitetuissa henkareissa tai kuminauhalla vyötettynä.
 
 
Suklaanruskean villakangastakin osaset.

Hyggeily

 
 – Saunominen on hyggeilyä parhaimmillaan. Suomalainen sauna on kokonaisvaltainen elämys, joka alkaa jo ennen saunaa ja jatkuu rentona fiiliksenä pitkään sen jälkeen. Suomalaisessa saunaelämyksessä ihminen on läsnä kaikilla aisteillaan, toiminnanjohtaja Carita Harju Sauna from Finlandista kertoo. Mielenkiinnolla jäämme seuramaan,  kuinka uudenlaisessa lifestyletapahtumassa Hygge2017:ssä yhdistyvät hyvä olo, kuumat juomat, yhdessä rentoutuminen ja Suomen Suurin Catwalk. 
 
Voip’ olla, että palaamme teeman vielä tai sitten emme. Nyt suuntaamme valokuvausoppiin ja illalla kynttiläsaunaan saunomaan, eiku hyggeilemään. Sunnuntain postauksessa on odotettavissa ruskean talvitakin ideakuvia ja pohdintaa kuvaamisen jatko-opinnoista Italiassa.
 

Leikkuupöydällä

 

Etenevät siis suklaanruskea villakangastakki ja miehen liivi.

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *