Kapselivaatekaappi,  Rakas Päiväkirja!,  Tyyli ja muotitrendit

… mutta hyvä on ilmankin ;)

Reading Time: 2 minutes

“Siistin näköinen meikkaus… mutta hyvä on ilmankin” 😉 :viestitti komeampi osapuoli. Ei olisi voinut, kyllä paremmin mies sanoa. Kelpaan siis ihan sellaisena, kuin olen. Jälleen arjen rakkautta, ja mikäs’ sen parempaa rakkausviikon päätteeksi.

Punaisin huulin, p.s. Paidan kangas on
työmatkalöydös Mannheimista parin vuoden takaa.

Oli kyllä ihana antautua pitkästä aikaa ammattilaisen käsittelyyn. Jännitti hieman, kun edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo aikaa. Se oli silloin viime vuosituhannen viimeisenä vuotena – häitä varten. Neljä vuotta aikaisemmin laittauduin näin vanhojentansseja varten.

Juhlia vartenko vain ?

Mikä meitä naisia vaivaa? Onko aina oltava jokin juhlan tynkä, jotta itseensä voi panostaa? Eikö arki kelpaa edes vähän? Itse istahdin meikkitaitelijan käsittelyyn kesken vuorikankaan metsästyksen, juuri arki tähtäimessäni. Hakemaan pientä piristystä tulevaan työarkeen, joku juju?

Kankaasta huulille

Punainen
vuorikangas

Koska haeskelin harmaaseen talvitakkiin sitä samaa kangasta, jota käytin jo toisen jakkuni vuorissa, oli minulla vuorikankaan pala mukanani. Silmäiltyään kangasta hetkisen meikkitaiteilija valitsi huulipunan vuorikankaaseen sopivaksi. Huulistani tuli hehkuvan punaiset, kuulemma “piste i:n päälle”: lausahti äitini.

Näihin vuosiin saakka olen vältellyt punaista huulipunaa, kuin ruttoa, jostakin syystä. Väri on ollut liian itsevarma, liian karismaattinen, viisas ja peloton. Nyt, se tuntui heti omalta, jopa paikallisen tavaratalon kelmeissä valoissa.

Vaikein edessä

Nyt on vain se vaikein edessä. Huulipuna on sujautettava osaksi päivittäisiä meikkausrutiineja. Ongelmallista on vain se, että ei ole mitään rutiineja, joihin punan voi sujauttaa. Hädin tuskin aamulla laitan kosteusvoiteen, hyvänä päivänä ripsivärin. Se on ollut siinä jo vuosia. Onnekseni, komeamman osapuolen viesti kertoi, että “hyvä on ilmankin.”

Kietaisupaidan kaavalla tehty 1. pusero ilman kaulusta KLIK.

Leikkuupöydällä

Odottavat tekijäänsä leikatut miehen liivin osaset ja harmaa talvitakki punertavine vuorineen. Vihdoin ja viimein tulevalla viikolla, meillä ommellaan 🙂

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.


Lisätietoja

The power of red lipstick. (2017). [online] Psychologies. Available at: https://www.psychologies.co.uk/body/the-power-of-red-lipstick.html [Accessed 19 Feb. 2017].

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *