Rakas Päiväkirja!

Onni on haikeutta ja housuja

Reading Time: 2 minutes

Olemme tässä kiireisen viikon keskellä pohtineet, että mistä se onni koostuikaan. Onni on yhdessä ja yksin tekemistä. Joskus se on niin tuttua ja turvallista, että sitä ei huomaa. Onni on kuuma kahvi ja valmiiksi keitetty aamupuuro, niitä arjen pieniä hetkiä.

Luonnoksia mekkoa varten

Onni on haikeutta

Välistä onni on haikeutta siitä, että saavutettaviksi tehdyt unelmat ovat jo viittä vaille valmiita. Perjantaina tasailin saldoja ja vietin laatuaikaa Kuopiossa ompeluopissa. Joku voisi reissua kutsua a-luokan reissuksi, kun ihan isseksein olin. Minä en vain jotenkin osaa olla, kun toinen ei ole siinä vieressä.

Haikeaksi reissun teki se, että viimeinen ompelutyöni ennen näyttöä alkaa olla viittä vaille valmis. Jos joku muistaa niin kävimme heinäkuussa vaihteessa reissun päällä (KLIK). Reissuun lähdimme, kun rouva halusi, itselleen hieman erikoisempaa materiaalia ommeltavaksi. Rouvan silmissä kun kiilsi kotimainen luksus – poronnahka.

Eilen ommeltiin omaa nahkamekkoa – varsinaista palapeliä tuo nahkan ompelu, mutta siitä myöhemmin, kun ihanuus on viimeistäkin tikkiä vaille valmis. Aina silloin tällöin sattuu, että pääsee ompelemaan ihka oikeille asiakkaille. Tänään sain kun sain valmiiksi omin mitoin tehdyt välikausihousut nuorelle miehelle.

Sinänsä mielenkiintoinen projekti, että en ole asiakasta nähnyt vaan olen peruskaavat piirtänyt saamieni mittojen mukaan. Tein siis lakanaisen koeversion, jonka Kusti polki asiakkaalle. Asiakas sovitti ja laittoi kommentit sähköpostitse ja mie tyttö ompelin. Tätä kokeilimme asiakkaan kanssa viime vuonna ja silloin toimi oikein hyvin.

Leikkuupöydällä

 90-luvulta tähän päivään -projektia  on sovitettu jo kahteenkin kertaan ja pieniä istuvuus ongelmia havaittavissa.


Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *