Tyyli ja muotitrendit

Uuden elämän ensimmäinen päivä ja stailausta

Reading Time: 2 minutes

Tänään oli se uuden elämän ensimmäinen päivä. Jatkoimme työpaikalla tammikuussa KLIK aloitettuja työhön paluuseeni liittyviä keskusteluja tänään ja nyt on uusi toimenkuva tiedossa. Vihdoinkin.

Työnteon harjoittelu alkaa onneksi pehmeästi päivä siellä ja viikko täällä. Tosin opintovapaa loppuu sitten lopulta kuukautta tai kahta aiottua aikaisemmin, vielä hieman säädetään tarkkaa päivää. Ihan ei valmiiksi puvusto kerkeä ennen aloittamista mutta hyvässä vauhdissa ollaan. 

Uuden elämän ensimmäinen päivä

Hieman oli kyllä väsähtänyt olo eilisen Kuopion reissun jälkeen, ajeltiin yhdessä Schenkerin kanssa koko matka Kuopiosta kotio, milloin tuli räntää, milloin vettä ja tiekin oli liukas.

 

Ruutujakun sininen stailaus


Tällä kertaa stailasin harmaan ruutujakun sinisillä asusteilla ja uusilla punaisilla huulilla. 

Aamulla ensimmäiseksi

 

Stailauksessani, mietin myös sitä, kuinka kotelomekko toimii yksinään ilman jakkua ja huivia. Käytännössähän se käy toimistossa niin, että jakku on tuolin selkänojalla, jonne sujahtanee myös huivi päivän aikana.  

Jakun jo hukanneena.
Perussettiä iltapäivään.


Näillä siis mentiin tänään. Seuraavaksi lie katseltava, jokin harmaa ja/tai hopeinen stailaus. Löytyisiköhän huiviin jostain, jokin kiva eläinkuosi siniharmaana?

Leikkuupöydällä

Harmaa viettelys on nappeja vaille valmis, joten kuvia helmikuun projektista on odotettavissa sunnuntaina.  Komeamman osapuolen liivi vartoo vielä etu- ja takakappaleen yhdistämistä, joten oletettavasti sekin valmistuu viikonlopun aikana. Vihdoin ja viimein sain komeamman osapuolen kameran eteen ja paita kuvatkin on jo otettu, jos niitä, vaikka sitten ensi keskiviikkona.

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)