Rakas Päiväkirja!

Hemmottelua sunnuntaina ja arjen luksusta

Reading Time: 2 minutes

Vietimme tänään siskoni kanssa hemmottelusunnuntaita.  Olen viimeisten kuukausien aikana tutustunut kasvivärien käyttöön hiusten värjäämisessä. En ole ennenkään vastustanut kasvivärejä mutta kahden tunnin vaikutusaika ei oikein sopinut kiireiseen elämänrytmiini, kun piti joutua. Ensimmäisen kerran jälkeen olin tyytyväinen tulokseen, joskin työlääntynyt pyyheliinasta kootun turbaanin kanssa kuljeskeluun.

Hautova hattu

Lauantai-iltana kehittelin Pinterestin innoittamana pyyheliinaturbaanin korvaajaksi hatun, jonka komeampi osapuoli risti hautovaksi hatuksi. Piirrettyäni kaavat ommella surautin protokappaleet eilen illalla vanhoista pyyhkeistä. Kun katkoin muutaman ompelukoneen neulan, totesin, että kevyeen ja keskiraskaaseen ompelutyöhön suunnitellulle teollisuuskoneellekin tulee raja vastaan, kun frotee-kerroksia on kuusi päällekkäin.

Protokappaleet testi käytössä

Hetki meille

Hiusten värjäämisen lisäksi iltaamme kuului myös kasvojen, käsien ja jalkojen hoitoa – ihon kuorimista ja kosteuttamista. Vihdoin viimein pääsimme siskomme kanssa testaamaan äidiltämme lahjaksi saamiamme Artistryn tuotteita. Ensimmäistä kertaa joulupukki toi kokeiltavaksi luxus-sarjaa Youth Extend, joka on tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Niin, nelikymppinen ei ole enää teini-ikäinen, joten ihokin vaatii omat kuvionsa, kuulemma.
Artistry Renewing Peel 
Artistry Youth Extended (panosta) ja Artistry Essential (pihistä)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *