Kapselivaatekaappi,  Vaikuttajamarkkinointi

4xkotelomekko ja neuloosiprojektin alkutahdit

Reading Time: 2 minutes
Kaupallisessa yhteistyössä Minerva kustannuksen kanssa.
 

Uusimmassa suuressa käsityölehdessä Kirsi Lille pohtii, kuinka kotelomekosta on moneksi. Villakankaasta ommeltuna kotelomekko sopii viileille keleille, puuvilla-elastaani soveltuu kesään ja silkkinen on omiaan juhliin. Myös ranskalaisessa palapelipuvustossa tähdätään yhteen tyyliin, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

Kotelomekosta on moneksi scubasta juhlaan boleron kanssa,
puuvillaista arkeen,
sifongista grillijuhliin ja
villakankaasta talveen.

Leikkuupöydällä

Viime viikolla kiilasi scuba-mekko ohi muodistuksen, joten 90-luvulta tähän päivään -projekti on siistissä pinkassa pöydän kulmalla.

Neuloosiprojekti

Kesällä virkkasin saunavastan(KLIK), joten syksyksi jäi neuloosiprojekti.  Kun ilmat viilenevät tekee mieleni tarttua puikkoihin, ja on aika paljastaa syksyn neuloosiprojekti. Jo keväällä huomioni kiinnittyi Charlotte Rionin Tyylikkäät ranskalaiset neuleet – kirjaan. Kirjan on julkaissut Minerva Kustannus Oy.
Liekö se ollut tuo kannen punainen väri vai ranskalaisuus, joka vietteli silmäni? Samapa tuo. Kirjan neuleet näyttivät niin herkullisilta ja lämpimiltä. Selailin kirjaa monta kuukautta ja puntaroin että mitähän sitä tekisi. Lopulta vaihtoehtoja oli vain kaksi kietaisupaita tai palmikkoneuletakki. Arvatkaas kumpaan x-vartaloinen päätyi?

Yhteistyössä

* Minerva Kustannus Oy

 

Tuttuun tapaan, tykkäämällä meistä KLIK, saat blogipostaukset suoraan omaan uutisvirtaasi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *