Rakas Päiväkirja!,  Tyyli ja muotitrendit

Muotia Ivalosta ja boyfriend paita

Reading Time: 2 minutes

Yhdessä facebook ryhmässä käsityöyrittäjäksi mielivä kysyi: Että elääkö sillä?  Tätä pohdin, kun ajelin  tutustumaan Fashion Centerin avajaisiin Vantaan Vehkalaan lauantaina. Onko Suomessa tilaa yrittäjälle, joka tekee itse? Ja itsellä tarkoitan, että suunnittelee, kaavoittaa, ompelee ja markkinoi itse.

Itse suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu boyfriend paita (miehelle).

Aina olen ihaillut heitä, joilla on kyky ja taito muuttaa oma osaaminen liiketoiminnaksi ja uudenlaiseksi visioksi. Tyytyväisenä huomasin, että uutukaisen sisäänostajille suunnatun kauppakeskuksen avajaisiin oli uskaltautunut mukaan pari pienempää brändiä. Pienet brändit olivat juuri sellaisia yhden naisen visiosta lähteneitä, juttuja, joissa on sitä jotakin.

Artic Queen

Toinen näistä mielenkiintoisista tarinoista tulee Saariselältä Inarista. Yrittäjä Pirjo Karvonen kertoi, kuinka Saariselällä matkailleet ostivat ensimmäiset tuotteet suoraan päältä. Ensimmäisten ostosten rohkaisemana syntyi Artic Queen -mallisto. Artic Queenin näyttävät vaatteet olivat hyvin esillä myös sisäänostajille suunnatussa muotinäytöksessä.

 Karvosen suunnittelema viitta kutsuu halaaman – kädet sujautetaan aukkoihin ja halaus on valmis.

Leikkuupöydällä

Viikonloppu kului Vantaalla, joten 90-luvulta tähän päivään -projekti on siistissä pinkassa pöydän kulmalla.

Neuloosiprojekti (KLIK)

Neuloosiprojektin langat on tilattu, nyt vain odotellaan postipoikaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *